Beste leden,

Het jaar 2021 is al weer bijna 3 maanden oud en de vroege kwekers hebben de 1e ronde veelal achter de rug met voor de een een vliegende start en voor de ander hoofdbrekens waarom het niet lukt zoals verwacht en misschien nog wel meer gehoopt. . Voor de buiten kwekers betekent deze tijd een periode van uitselecteren en voorbereiden voor de buitenkweek, waarbij we iedereen succes wensen !

Een keer per jaar krijgt men de kans om middels de kweek mooie jongen vogels te kweken. Zoals recent iemand terecht opmerkte: "Als jij jouw vogels goed vind, dan is het goed en beleef je veel plezier aan de hobby".  

Laten we hopen dat onze hobby dit jaar er ook weer voor gaat zorgen dat liefhebbers elkaar ontmoeten op onze vogelbeurzen, de internationale tentoonstelling of het Limburgs of Nederlands kampioenschap.

De ringen van de 3e ronde worden rond 1 april 2021 door de bond bij de ringencommissaris geleverd. Onze ringencommissaris zal ervoor zorgen dat de ringen binnen 2 dagen na levering bij de leden worden bezorgd ! 

De ringen voor de 4e ronde kunnen tot en met 20 maart 2021 besteld worden bij onze ringencommissaris en worden rond 15 mei 2021 uitgeleverd ! 

De ondernemers in ons land hebben het nog steeds moeilijk en denk bij de aankopen ook aan onze sponsors. Groot of klein, lokaal, regionaal of nationaal, maakt niet uit want zij steunen ons om het mogelijk te maken dat wij onze hobby kunnen uitoefenen.  

Onze website www.sieskestein.nl, heeft weer een update ondergaan, dus neem gerust eens een kijkje !   

Met vriendelijke groet,

Richard Timmermans

Secretaris