Onze vereniging

Vogelvereniging 't Siekse zag op 1 januari 1957 het levenslicht en is tot op de dag van vandaag een gezonde, bloeiende vereniging in een alsmaar krimenpende vogelsport. In deze rubiek vereniging vindt u alle wetenswaardigheden aangaande de vereniging.

De historie van de vereniging met respect voor het verleden en oog voor de toekomst is een onontbeerlijke leidraad in het verenigingsleven. Hoe ziet het hedendaagse bestuur er uit en wie doet welke zaken in het reilen en zeilen van de vereniging.

Hoe kunnen de leden de ringen bestellen en hoe kunnen mensen lid worden van onze vereniging en welke reglementen gelden er binnen vogelvereniging 't Sieske en de N.B.vV.

Onze jubilarissen verdienen uiteraard ook apart aandacht, want 25 jaar, 40 jaar of zelfs 50 jaar lid van een vereniging zijn is een hele prestatie en iets om trots op te zijn !

Verder is er een fotoalbum en een beveiligd leden gedeelte, alsmede een contactformulier en diverse interessante links te vinden. Kortom: Genoeg om eens op een rustige wijze een kijkje te nemen !