Januari 2021 

Beste leden,

Het jaar 2021 is nog maar net begonnen en de vroege kwekers hebben al de eerste jongen uit of wachten met smart op de dag dat de eerste jongen geboren gaan worden. Voor de buiten kwekers betekent het nog even wachten op de voor de meesten spannendste periode van het jaar. Een keer per jaar krijgt men de kans om middels de kweek mooie jongen vogels te kweken. Zoals recent iemand terecht opmerkte: "Als jij jouw vogels goed vind, dan is het goed en beleef je veel plezier aan de hobby".  

Laten we hopen dat onze hobby dit jaar er ook weer voor gaat zorgen dat liefhebbers elkaar ontmoeten op onze vogelbeurzen, de internationale tentoonstelling of het Limburgs of Nederlands kampioenschap.

De ringen voor de 3e ronde kunnen tot en met 20 januari 2021 besteld worden bij onze ringencommissaris ! 

Denk bij de aankopen ook aan onze sponsors of ze nu groot of klein zijn en of lokaal, regionaal of nationaal, zij steunen ons om het mogelijk te maken dat wij onze hobby kunnen uitoefenen.  

Kijk voor onze sponsors een op onze website www.sieskestein.nl, waar u ook ander nieuws zoals de nieuwsbrief van de N.B.V.v. en nog veel meer aantreft.   

Met vriendelijke groet,

Richard Timmermans

Secretaris