Beste leden,

We zitten alweer in de maand mei en zoals het spreekwoord doet geloven “In mei leggen alle vogels een ei.” Dit zullen de leden die nu met de kweek bezig zijn of gaan beginnen als muziek in de oren klinken.

We duimen dan ook dat iedereen die de vogelsport een warm hart toedraagt een mooie en goede kweek heeft (of heeft gehad).

We hopen in de loop van het jaar weer enkele verenigingsactiviteite n te kunnen organiseren en houden ook goede hoop dat de gekweekte vogels ten toon kunnen worden gesteld tijdens de tentoonstellingen.   

De ringen van de 4e ronde worden rond 15 mei 2021 door de bond bij de ringencommissaris geleverd. Onze ringencommissaris zal ervoor zorgen dat de ringen binnen 2 dagen na levering bij de leden worden bezorgd ! 

De ringen voor de 1e ronde 2022 kunnen tot en met 5 mei 2021 besteld worden bij onze ringencommissaris, Chantal van Duurling (cvanduurling@gmail.com) en worden na 1 oktober 2021 uitgeleverd !

Gebruik hiervoor s.v.p. de nieuwe bestelformulieren om misverstanden te voorkomen, want de N.B.V.v. heeft de prijzen van de ringen en de bezorgkosten verhoogd!

De economie komt langzaam op gang, maar de ondernemers in ons land hebben het nog steeds moeilijk en denk bij de aankopen ook aan onze sponsors. Groot of klein, lokaal, regionaal of nationaal, maakt niet uit want zij steunen ons om het mogelijk te maken dat wij onze hobby kunnen uitoefenen.  

Onze website www.sieskestein.nl, heeft weer enkele updates ondergaan, dus neem gerust eens een kijkje !   

Met vriendelijke groet,

Richard Timmermans

Secretaris