Tentoonstellingen

Vogelvereniging ‘t Sieske ” uit Stein organiseert jaarlijks haar internationale vogeltentoonstelling in de Fanfarezaal De Hoorn, gelegen aan de Koeweide 41 te Meers (gemeente Stein).  

Wat is er te zien?

U bent inmiddels gewend dat er jaarlijks een mooie vogeltentoonstelling wordt neergezet in Stein.Het belooft elk jaar een mooie en gezellige tentoonstelling te worden en wij hopen opnieuw een groot aantal vogels te kunnen showen in diverse soorten en kleuren.

Een ruime diversiteit aan aan kleur- en postuur kanaries (wit, rood en geel en verder de five fancy, gloster consort en gloster corona). Verschillende soorten tropische vogels zoals zebravinken, spitsstaartamadines en goldamadines. Zeer zeker ook veel Europese cultuurvogels met oa putters, sijzen en kruisbekken.De bastaarden en kromsnavels mogen natuurlijk niet ontbreken. Kortom, een kleurrijk geheel en zeer zeker de moeite waard om dit te komen bekijken.

Tombola

Op de vogeltentoonstelling is inmiddels ook de tombola een vast onderdeel geworden met ruim 100 prijzen. Mooie prijzen zijn te winnen zowel vogel gerelateerde produkten (voer, eivoer, vitaminen en mineralen etc) alsook levensmiddelenpakketten en cadeaubonnen van oa Steinerbos, Foroxity en Thermae 2000. Ook zijn er de Kika knuffelbeer en het Ronald MCDonald knuffelkonijn te winnen en met de aanschaf van deze knuffels willen wij als vereniging deze 2 goede doelen ondersteunen.   

Verkoopklasse

Er is tevens een verkoopklasse aanwezig waar de deelnemers vogels te koop aanbieden en u mogelijk een begint kunt maken met een fantastische hobby.


Meer informatie

Vogels houden en kweken is en blijft een boeiende hobby en heeft u en/of uw kinderen interesse om vogels te gaan houden en wilt u meer informatie hierover, dan is dit een mooie gelegenheid om U tijdens de vogeltentoonstelling te laten informeren. Er zijn leden aanwezig van de vereniging die bereid zijn uw vragen te beantwoorden en adviezen te geven.