Beste leden,

De zomervakantie is langzaam voorbij en de herfst gaat zijn intrede doen.

Algemene ledenvergadering:

Het was prettig en fijn om vele leden weer te zien op onze onlangs gehouden algemene ledenvergadering die plaatsvond met inachtneming van de geldende regels.

De bestuursleden Ron Houben en Loe Houben werden unaniem herkozen.

Vogelbeurzen:

Zeker gezien het groot aantal aanmeldingen van verkopers en bezoekers was de teleurstelling groot dat de eerste vogelbeurs van onze vereniging in het Maaslandcentrum te Elsloo op het laatste moment geen doorgang kon vinden.

Laten we hopen dat we snel weer onze welbekende vogelbeurs mogen organiseren. Uiteraard zal dit dan onder inachtneming van de door de overheid opgelegde coronaregels dienen te gebeuren.

Tentoonstelling:  

Onze internationale tentoonstelling staat voor zaterdag 4 en zondag 5 december 2021 gepland. De komende tijd zal het bestuur de voorbereidingen voor de internationale tentoonstelling verder doorzetten en zoals het er nu naar uitziet zien we het organiseren van onze internationale tentoonstelling met vertrouwen tegemoet.

Medio oktober zullen wij hierover meer bekend maken, alsmede zullen dan de inschrijfformulieren via John Smeets beschikbaar zijn.

Rabo Club Support:

Hoe kan ik stemmen op Vogelvereniging 't Sieske ?

Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober. Denk bij het stemmen ook eens aan onze CV de Koelekop uit Meers !

Met vriendelijke groet, Namens het bestuur van ‘t Sieske

Richard Timmermans

Secretaris