Sinds ruim 2 jaar levert Vita Vogel een assortiment vloeibare voedingssupplementen voor alle soorten vogels. Door de hoge kwaliteit behoren de producten tot de vaste waarden van vogelliefhebbers en worden door een steeds grotere groep vogelhouders en kwekers naar volle tevredenheid gebruikt.

 Waarom vloeibare voedingssupplementen van Vita Vogel?

De 6 vloeibare voedingssupplementen zijn ontwikkeld om via het drinkwater de vitale functies te ondersteunen en passen uitstekend in het voedingspatroon van alle soorten vogels, hobbykippen en eenden. Ze dragen bij aan een optimale werking van de vitale functies van vogels. 

De supplementen hebben een effectieve werking omdat vitamines, mineralen en bouwstoffen het beste opgenomen worden via het drinkwater. Alle vloeibare voedingssupplementen hebben een meervoudige uitgebalanceerde werking en worden constant in kwaliteit en mogelijke innovatie verder ontwikkeld. 

De producten lossen prima op in het drinkwater en zijn makkelijk in gebruik. Vogelliefhebbers zijn op zoek naar natuurlijke producten die een alternatief bieden voor antibiotica producten die in dierenwinkels niet meer verkocht mogen worden.


 Vita Vogel Advieskaart

Met de 6 vloeibare voedingssupplementen van Vita Vogel blijven vogels, kippen en eenden in topconditie. 

De vloeibare voedingssupplementen van Vita Vogel zijn geen geneesmiddelen, maar dragen wel bij aan vermindering van vaak voorkomende problemen. 

Ze zijn namelijk zowel preventief als curatief inzetbaar. 

Het Vita Vogel assortiment heeft een bewezen werking en bevat alle bouwstoffen, vitamines en mineralen die vogels nodig hebben. 

Op de Vita Vogel Advieskaart zijn de diverse voedingssupplementen overzichtelijk op gebruik gerangschikt.

 • Con Brio Ademvrij
 • een mix van eucalyptus, menthol en pepermunt ondersteunt een vrijere ademhaling en helpt bij kortademigheid, beginnende verkoudheid.
 • Vivace energy Boost
 • een mengsel van gebufferde organische zuren, glucose, vitamines en bouwstoffen ondersteunt het afweersysteem en geeft direct extra energie bijvoorbeeld bij een verminderde weerstand, bol zitten en weinig energie
 • Gustoso Darmbalans
 • een mix van gebufferde organische zuren ondersteunt de darmfunctie, zorgt voor een betere spijsvertering en heeft een antibacteriële werking. Vooral een oplossing bij darmproblemen en natte mest.
 • Mezzoforte:  
 • de optimale mix van bouwstoffen, vitamines en geneeskrachtige plantenextracten ondersteunt het    afweersysteem en zorgt voor de aanvulling van essentiële bouwstoffen en een optimale voedingsbalans.
 • Multi Herbal Drinkmix
 • een  mengsel van kruidenextracten en vitamine C. De combinatie van deze kruiden      ondersteunt het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid. 
 • Vitamine C draagt bij aan een vermindering van de stressgevoeligheid. De drinkmix stelt het welzijn van de vogel centraal. In te zetten bij stress, slechte genezing van wondjes en overlast door bloedluis.
 • Calcium Boost bevat de essentiële mineralen calcium en fosfor en draagt bij aan een goede leverfunctie. Te gebruiken bij calciumtekort, slecht verenkleed of verminderde vruchtbaarheid.

De producten zijn verkrijgbaar in handige amberkleurige kunststof flessen met een inhoud van 100 ml, 250 ml en 500 ml verpakkingen. Voor alle info en onze verkooppunten: www.vitavogel.nl